maandag 01 september 2014 print deze pagina
Sodiska, personeelsbeheer op maat

Prikbord

In de kijker: de beroepsverkennende stage

De beroepsverkennende stage is een hulpmiddel van de VDAB bij de begeleiding van werkzoekenden. De stage laat de werkzoekende toe gedurende een korte tijd kennis te maken met een bepaald beroep of een bepaalde werkpost. De stage maakt het ook voor de werkgever mogelijk zich een beeld te vormen van de werkzoekende als werknemer, zonder hierbij al te zware verbintenissen aan te gaan.  

Student@work - 50 days

Eerder hebben wij reeds meegedeeld dat de wetgeving inzake tewerkstelling van studenten is gewijzigd.
Wil u weten of de student al werkte en hoeveel zijn of haar saldo aan arbeidsdagen bedraagt? U wil uw voordeel aan verminderde sociale bijdragen niet verliezen? Klik dan hier naar de onlinetoepassing van de RSZ.
De juiste arbeidsovereenkomst vindt u uiteraard terug onder de e-documenten.

Sodiska op facebook

Vanaf heden vindt u Sodiska ook op facebook terug. U kan ons volgen op Sodiska vzw

Agenda

Bouwkalender 2015

De inactiviteitskalender 2015 voor de provincie Oost-Vlaanderen (m.u.v. het arrondissement Sint-Niklaas en de kantons Hamme en Lokeren) is gekend.

Na het bouwverlof zullen ook de verlofregelingen voor 2016 en 2017 afgesproken worden. 

Bouwkalender 2014

De inactiviteitskalender 2014 van de Provincie Oost-Vlaanderen (m.u.v. het arrondissement Sint-Niklaas en de kantons Hamme en Lokeren) is gekend.

De Bouwkalender 2014 geeft de aanbevelingen voor collectieve sluiting wegens jaarlijkse vakantie beknopt weer voor alle regio's. Op deze kalender vindt u ook een overzicht van de feest- en rustdagen.

schaduw